JeboTon Ansambl – Akustika u vrtu | 20/06/19 VIB Garden

U četvrtak 20. lipnja rezerviraj večer jer na late nite vrtni party dovodimo Jeboton Ansambl koji će održati koncert u Ljetnom vrtu Vintage Industriala. Ovaj, kao i ostali programi u vrtu, je besplatan.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=3FSvWcoz1Ys

ČETVRTAK 20.06.2019. | JeboTon Ansambl @VIB Garden | Start: 20:00 h | Koncert: 21:00 h I Ulaz: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/2382101192070224/

JeboTon ansambl ulični je bend koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon – članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto, krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku, kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki. Na kraju je JeboTon ansambl nadživio skoro sve te bendove, te i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije!

Uz razna izdanja, pod svojom etiketom ‘JeboTon’, prošle su godine izdali album ‘Širi ljubav ili šuti’, a evo što kažu o njemu:

”Ovaj album presjek je svih ovih godina sviranja, zajebavanja, urlanja, još malo zajebavanja, i tako u krug. Petnaestak članova svira što god im dođe pod ruku, te svi zajedno pjevaju svoje pjesme koje neizmjerno guštaju. Snimili smo album kod Roka Crnića, a mix i master potpisuju Roko Crnić i Hrvoje Nikšić.

Veliko hvala svima koji nas slušaju na ulici iz tjedna u tjedan, najveće hvala svim našim obiteljima koje su nas u nekim trenucima podržale više nego što smo to mogli zamisliti, te najnajveće hvala i ljubav svima koji su ikada sudjelovali u ludosti zvanoj… ”

Zavali se u neki garden kutak, osvježi se hladnim eliksirom iz naše Ljekarne i poslušajte ovu bandu odličnih glazbenika.

#ljetousavskoj #ljetouvrtu #ljetonaterasi #vintageindustrial #savskacesta160 #summergarden

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
Vintage Industrial Bar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb