DJ Mario Kovač – Seoska Prijestolnica Kulture! Štala by Night

Posljednji petak u travnju u potpunoj je ovlasti DJ-a Maria Kovača, koji će vam izlizati đonove sirovim plesom do ranog jutra. Kao i svaki put, Kovač nosi arsenal glazbenog oružja, kojim će vas pošteno izgađati. Dođi u Vintage 26.04. i budi Kovačeva glazbena žrtva.

PETAK 26.04.2019. DJ Mario Kovač – Seoska Prijestolnica Kulture! Štala by Night Party @VIB I START 20:00 h I Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/820573801624747/

***************************************
Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u petak 26. travnja uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta.

Mario DJ, od milja Kovač, music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će isporučiti amneziju!

Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

Ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u petak 26. travnja, idealna je destinacija za vas.

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb