Descent Into The Maelstrom – Radio Birdman | Film u vrtu | 05/09/21 VIB Garden

NEDJELJA 05.09.2021. | Ljetni vrt | 20:30h
VINTAGE INDUSTRIAL BAR I UDRUGA “TOČKA KULTURE” PREDSTAVLJAJU:
DESCENT INTO THE MAELSTROM (THE RADIO BIRDMAN STORY)
Vintage Industrial Bar i Udruga „Točka kulture“ nastavljaju s realizacijom projekta “Rocument u VIB-u” i to već u ovu nedjelju 05.09. s projekcijom fantastičnog glazbenog dokumentarnog filma “Descent Into The Maelstrom” o legendarnom australskom punk bendu Radio Birdman.
Sydney, Australija. 1974. Grupa outsidera okuplja se zajedno s misijom. U svijetu satenskih kombinezona i vrištećih tinejdžera na Countdown-u, oni stvaraju high energy punk rock bend Radio Birdman, zauvijek odlučni u namjeri da zadrže autentični stil u svojoj umjetnosti.
“Descent Into The Maelstrom“ prava je priča o Radio Birdmanu, od njihove izvorne formacije do danas. Film nastaje u nezavisnoj produkciji i prikazuje što je bend značio obožavateljima i kako su promijenili Australiju nadahnuvši zlatno doba “Down Under” glazbe od Cold Chisel do Midnight Oil.
Redatelj: Jonathan Sequeira
Cast: Deniz Tek, Warwick Gilbert, Rob Younger, Chris Masuak, Pip Hoyle, Ron Keeley, Jules Normington, Alley Brereton, Johnny Kannis, Julienne Mostyn Gilbert, Mark Sisto, Anthony O’Grady
Program „Rocument u VIB-u“ i projekcije su u potpunosti besplatni za sve gledatelje/ice i posjetitelje/ice. Cjelokupan program „Rocument u VIB-u“ će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera i na otvorenom prostoru u vrtu Vintage Industriala.