Zekina Štalica Trash Party by DJ Mario Kovač

Na Veliku subotu 31.3., nakon što ukrasite svoja uskršnja gnijezda i obojate jaja, svratite u Zekinu Štalicu na adresi Savska 160, gdje Zec, od milja znan kao DJ Mario Kovač, đuska uz najbolje-najgore trash hitove prije nego vam napuni gnijezda poklonima. Ovo je jedinstvena prilika da Uskrs provedete u Zekinoj Štalici Vintage Industriala. Ulaz se ne naplaćuje.

SUBOTA 31.3.2018. ZEKINA ŠTALICA – trash party by DJ MARIO KOVAČ @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I START 22:00 h I Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/175578449735475/

Naš trash music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, jedan i jedini DJ MARIO KOVAČ, naš glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će se osigurati najluđu uskršnju noć. (XD)

DJ Mario Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Sjetite se samo prednovogodišnjeg partya, malo je živih ostalo, a Nova godina je ipak došla. Ovo je moment u kojem DJ Mario Kovač uzvraća udarac i samo mu vi možete odmoći u potocima sreće. Što ovo znači?! Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

Ako vam zabava i ples do iznemoglosti nisu strani, Savska 160 u subotu 31. ožujka, savršena je destinacija za vas.

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb