Vintage ljetna točionica I 21. & 22. srpnja | Ljetni vrt

Već i vrapci na granama drveća našeg vrta znaju da je vikend u Savskoj 160 u turbo idiličnoj atmosferi. Nakon svih vrsta tekućih derivata kojima smo vas premijerno nudili u proteklim vikendima, ovog nadolazećeg, POTOČIT ĆEMO SVE ŠTO JE TOČENO!

Pozivamo vas sve u našu ljetnu oazu podno šarenog lampičastog neba naših žarulja koje sjaje cijelu večer za vas. Uz potoke hladnih elixira koji će se točiti iz naših vrijednih točionika, servirat ćemo vam i švedski stol odličnih glazbenika koji će za vas odsvirati hitove novog vala, domaćeg rocka, new wavea, altera, popa, rocka, countrya, r’n’b…

**********************************
SINGING STRING (petak)
Energični duo – Anđela Zebec na vokalu uz pratećeg slavuja i gitarista Dejana Jeličića odsvirat će vam red rocka, popa, countryja, grungea, ex-yua, new wavea i mnogih drugih glazbenih pravaca. Ovaj glazbeni par će vas dići na noge i natjerati da svojevoljno zaplešete i zapjevate hitove Davida Bowieja, Johhny Casha, INXS-a, EKV-a, Haustora, Smaka, Erykahe Badoo, Jefferson Airplanea, Olivera Mandića, Foo Fightersa, Stone Temple Pilotsa, Tracy Chapman…

**********************************
NOVI VAL ACOUSTIC (subota)
VIS Trio Žbunj u akustičnom tonu izvodi gotovo sve hitove novog vala i neke novije hitove domaćeg rocka. Vokal i gitara je Goran Šeler, na udaraljkama Rene Kutičić, koji su ujedno i članovi već dobro prokušanog benda Pozdrav novom valu, s kojim nastupaju i neke od najvećih zvijezda tog sjajnog glazbenog razdoblja. Treći akter ovog tria je gitarist i basist Saša Drmić, trenutno aktualni basist avangardnog benda legendarnog Zdenka Franjića – Loši Dečki te nekadašnji pripadnik grupe Flare. Za ovu prigodu osnažit će trio basom, gitarom i glasom.

**********************************
TOČIMO TOČENO:
Ožujsko točeno 0,50l 13kn
Amber točeno 0,50l 13kn
Staropramen točeno 0,50l 13kn
Tomislav točeno 0,50l 13kn
Nefiltrirano Vintage 0,50l 13kn
Fischers točeno 0,50l 18kn
Erdinger točeno 0,50l 22kn

KOKTELI 25kn
Sex on the Beach
Tequila Sunrise
Cuba Libre
Long Island Ice Tea
Long Beach
Mojito
Margarita
Capiroska

SHOOTERI 10kn
Kamikaze
Mascarpone

**********************************
Neki su već odradili svoje godišnje dane, a neki još uvijek čekaju na svoje solarno punjenje baterija. Kako god bilo, naš Ljetni vrt vas čeka na adresi Savska 160.