Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske – 9.6.2018. Vintage Industrial

Nastavljamo s druženjem i zabavom u sklopu sljedeće edicije programa Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske i to već u subotu 9.6. od 14 do 19 sati u prostoru super cool vrta Vintage Industriala.

Ovoga puta smo za vas opet pripremili zabavne kreativne radionice za djecu, roditelje, ekipu i sve zainteresirane, a pripremamo i još jedno jako zanimljivo iznenađenje koje ćemo najaviti vrlo brzo.

SUBOTA 9.6.2018. I Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske: radionica cirkuskih akrobacija za djecu, radionica pletenja i heklanja + jako, jako zanimljivo iznenađenje za najmanje @Vintage Industrial Bar I Start: 14:00 – 19:00 h I Upad: FREE

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1503975166381340/

RADIONICA CIRKUSKIH AKROBACIJA ZA DJECU – TRICYCLE TRAUMA
Dođite visiti s nama sa svile ili zračnog obruča, sasvim je svejedno.
Bildanje u zraku je prava stvar za početak sezone piknika, radionica i predstava u sklopu novog programa.

Cirkuska banda zaposjeda Vintage industrial bar i donosi kreativni kaos s novim vještinama koje jačaju tijelo i rasplamsavaju maštu. Uz radost i igru planiraju mališane regrutirati u cirkuski odred.
Voditelji/ce: Tricycle Trauma

https://web.facebook.com/tricycletrauma/

RADIONICA PLETENJA I HEKLANJA: PROCES I PREOBRAZBA
Pletenje i heklanje s neobičnim i/ili recikliranim materijalima.
Reciklaža, repurposing, na zanimljiv, inovativan i zabavan način. Cilj radionice nije da sudionici nauče plesti i da to nastave doma pred kaminom, već da im se mrvicu probudi svijest o mogućnostima koje su nam dostupne i na koje sve načine možemo iskoristiti ili prenamijeniti tekstil, materijale općenito, i tako dalje i tako bliže.

Dobrodošli su svi od 7 do 77 godina.

Voditeljica: Mihaela Marković

http://www.mihaelamarkovic.com/
https://web.facebook.com/studiomarkovic/

‘Vintage Edu Garden’ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Svi programi u sklopu platforme ‘Vintage Edu Garden’ su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb