Kategorija: Koncerti

Dobro čuvana i nedavno ponovno otvorena riznica glazbene underground scene u Vintage Industrial Baru 16.10.2014.

Karta za koncert 30 kn / 40 kn

Trobecove krušne peći

Iako kontroverznog naziva, Trobecove krušne peći jedna su od najljepših priča domaće underground glazbene scene pa je stoga i Vintage Industrial Baru posebna čast najaviti njihovo koncertno gostovanje u četvrtak 16. listopada!
Imenovani po najpoznatijem slovenskom serijskom ubojici, Trobecove krušne peći formirale su sastav 1981. godine i krenuli pravcem rastrzanog avangardnog, čvrstog noise funka-punka protkanog crnohumornom poetikom i tjeskobnom atmosferom.
Put TKP-i trajao je sve do 1987. godine kada se zbog ondašnjih prilika koje su se kosile s njihovim ‘čudnim’ bivanjem ugasio...

Više

Kategorija: Koncerti

ANTENAT vas po prvi puta poziva na izlet u zagrebački Vintage Industrial Bar!

50 kn na dan koncerta

Antenat Mnogi drugi

Antenat, nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio je u ožujku 2013. godine novi album „Izlet“. Antenat je njime napravio izlet u novi sound, u nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima: na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić. Album je zavrijedio odlične kritike, a vrlo uspješna promotivna turneja tijekom prve polovice 2013. godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Večer će prije Antenata ...

Više

Kategorija: Koncerti

Johnny Cash tribute.

Ulaz do 23 sata besplatan. Iza 23 sata 20 kn, 10 kn za studente

Johnny Cash tribute 18.10.

‘I walk the line“, ”Get rhythm“,”Folsom prison blues“, ”San Quentin“, ”Give my love to Rose“… samo su neki od hitova čovjeka u crnom koji je nadišao sve žanrove i postao legenda.
Glazba ovog čovjeka potaknula je mnoge pa tako i zagrebački trojac da u postavi identičnoj onoj „Johnny Cash and the Tennessee Two“ posljednjih šest godina u njegovu čast sviraju koncerte diljem Hrvatske i inozemstva.
Posljednji koncert, 22.8. na ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara popraćen je odličnim reakcijama publike pa ih ovog puta za Vas dovodimo u svoj koncertni prostor.

Za atmosferu prije i poslije koncerta biti će zadužen Frajman.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Više