Kategorija: Koncerti

Bilo je samo pitanje vremena kada će zagrebačka publika imati priliku uživo i punom sjaju doživjeti glazbenu poslasticu – ZEBRA DOTS!

Upad 30 kn

Zebra Dots, Vintage Industrial Bar 17.04.

‘Točkaste Zebre’ će u četvrtak, 17. travnja, nastupiti u kultnom zagrebačkom Vintage Industrial Bar-u, gdje će zasigurno rasplesati okupljenu publiku i još jednom pokazati kako su njihovi nastupi uživo sasvim nova, energizirana, dimenzija studijskog materijala „Walking On A Chance“ (2012., Universal Music).

Pod imenom Zebra Dots krije se šest istaknutih glazbenika iz Hrvatske i Slovenije od kojih ne treba očekivati išta generičko ili tradicionalno. Koolade (vokal), Sasha Alexandra Danilova (vokal), Ivo Rimc (bubnjevi), Andraž Mazi (gitara), Erik Marenče (klavijature) i Jernej Kržić (bas) kreirali su plesni zvuk s elementi...

Više

Kategorija: Koncerti

Prvi put u Hrvatsku i prvi put u Vintage Industrial Bar 18.04. stiže jedan od nazanimljivijih basista današnjice, heavy metal funk guru – TM Stevens.

30 kn / Vrata 20 sati / Start od 22:30 h / Nakon ponoći 20 kn

TM Stevens & ShockaZooloo + Twin Dragons - Live @ Vintage Industrial Bar

Divlji i melodičan stil sviranja, nevjerojatna energija te jedinstveni imidž i scenski nastup ono su čime basist TM Stevensa od prve sekunde osvaja publiku. Već u startu karijere ”struka” ga je prepoznavala kao ‘čvrstog’ i kreativnog glazbenika. Svirao je s nepnovoljivim Milesom Daviesom, surađivao s Jamesom Brownom na albumu ‘Gravity’, a još i danas se prepričava njegov nastup na Montreaux Jazz Festivalu s One Truth Bandom i velikim Mahavishnu John Mc Laughlinom.
Osim s nabrojenim velikanima, TM je imao čast surađivati i s drugim glazbenim zvijezdama: Steve...

Više

Kategorija: Koncerti

Jedan od najvećih beogradskih rock bendova premijerno stiže u Vintage Industrial Bar!

Upad 50 / 70 kn
Karte u pretprodaji potražite u klubu!

Električni orgazam

Osnovani 1980. nakon koncerta Leb i sol, već godinu kasnije Električni orgazam su udruženi s danas kultnim ex-YU bendovima, Idolima i Šarlom Akrobatom objavili obavezno glazbeno štivo, epohalni LP ‘Paket aranžman’ na kojem su bili zastupljenim pjesamama ‘Zlatni papagaj’, ‘Vi’ i ‘Krokodili dolaze’. Nedugo nakon objave ‘Paketa’, EO su prvi bend od naborjene zlatne trojke kojem polazi za rukom potpisati ugovor s Jugotonom za koji te iste godine objavljuju istoimeni album. U svojoj karijeri snimili su 11 albuma, sedam live albuma i tri best of-a...

Više

Kategorija: Koncerti

Telefon Blues Band & Retro Guru sviraju tribute to Eric Clapton u večeri ‘Clapton is God’, a sponzor ‘Mega muzika’ nagradit će jednog sretnika gitarom Stratocaster.

Upad 20 kn

telefon blues band web

Eric Clapton na samom vrhu britanske i svjetske scene obitava već 50 godina. Njegova karijera traje još od sviranja s grupama Yardbirds, Cream, Blind Faith. Graifter koji je još polovicom 60-ih na londonskom zidu napisao ‘Clapton is God’ imao viziju kojom je predvidio tu veličanstvenu karijeru. Iz poštovanja prema tom velikanu i njegovoj glazbi poznati hrvatski rockeri zasvirati će na sessionu niz njegovih uspješnica te tako publiku podsjetiti na ta vremena. Na pozornici će zasvirati V.Božić, E. Matešić-Jimmy, N.Mijač, Adonis, V. Žanko te bendovi Telefon Blues Band i Retro Guru.

U čast Ericu Clapton,...

Više