Stronghold & .upset #freegig | 27/11/19 VIB

Nova #freegig epizoda donosi besplatni zagrebačko-zabočki HC party. Vidimo se u Vintage Industrialu.

SRIJEDA 27.11.2019. Regular John booking presents: Stronghold ZGxHC & .upset @VIB | Vrata 20:00 | Koncert: 21:30 | Ulaz FREE

FB: https://www.facebook.com/events/362691624608804/

.UPSET je hardcore bend iz Zaboka osnovan je 2002. godine kada su krenuli svirati u garaži kako bi potaknuli lokalnu underground scenu. U proteklih 15 godina Upset su snimili dva demo, dva studijska i jedan EP album.

Odsvirali su mnoštvo koncerata i dijelili pozornicu s brojnim veličinama, kao što su Madball, Pro-Pain, First Blood, Slapshot… Odlikuju ih moćni hardcore riffovi, tekstualno potkrepljeni kritičkim pristupom svim vrstama socijalne nepravde.

Članovi: Dorian, Marko, Dražen, Marko Tršinski, Ivan
FB: www.facebook.com/upsetzbhc/

STRONGHOLD će obraniti zagrebačke boje . Bend djeluje od 2001. godine, a sviraju svojevrsni miks old-school NYHC-a i metaliziranog punka. Tekstovima propitkuju socijalnu osvještenost onih koji slušaju (a ne čuju ili niti ne žele).

2002. su snimili demo, a dvije i pol godine kasnije uslijedio je i prvi DIY album u pravim drunk-core bojama, a dvije i pol godine kasnije izbacuju prvi studijski album ‘Stronghold’. Postava se u međuvremenu izmijenjala, a bend i dalje koristi, kad život dopusti, svaku priliku da se ukaže na pozornici. 2018. su snimili novih 6 pjesama u malo drugačijem ruhu, ali još uvijek prepoznatljivo i dosljedno njihovom zvuku.

Bendovi koji su im uzor, a s nekima od njih su dijelili i pozornicu su upravo Agnostic Front, Blood For Blood, Sheer terror, Yuppicide, Madball, Sick Of It All, Suicidal Tendencies, Social Distortion, Pennywise, Biohazard, Crowbar, Rykers, Backfire…

Članovi: Karlo, Boris, Zyo, Tafra
www.facebook.com/StrongholdZGHC/

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb