Putopisi – Svijet u Vrtu: 33 dana alejom vulkana – 7.6.2018. Vintage Industrial

Ljetni vrt ove sezone bit će prepun avantura i avanturističkih priča. Putujete ili želite putovati te ujedno saznati neke sočne detalje što i kako se pripremiti i kako pojedina mjesta izgledaju i kako doskočiti tamošnjim pravilima, normama i svemu onome što nosi jedna ekspedicija… saznajte u četvrtak 7. lipnja od 18:00 sati u Ljetnom vrtu Savske 160!

ČETVRTAK 7.6.2018 | PUTOPISI – SVIJET U VRTU -> 33 dana alejom vulkana: Od grudi majke zemlje do Kukuruznog otočja – Kariba by Vedran Buble @Vintage Industrial Bar | Start 18:00h | Upad: FREE

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/392419001266901/

33 DANA ALEJOM VULKANA – OD GRUDI MAJKE ZEMLJE DO ‘KUKURUZNOG OTOČJA’ KARIBA – kakvi su bili prije stotinu godina…

Zavirite u najveću, najsigurniju i jednu od najneotkrivenijih država Srednje Amerike i doznajte sto to lokalci zovu zemljinim dojkama ili kako su desetljećima trpjeli napade gusara iako žive na jezeru. Sto su to novi panamski kanal, vulcano boarding i kako na kukuruznom otočju Play Station 1 u vlasništvu jedne bake zgrće vise novca no jastozi.

Vedran Buble, književnik i publicist, strastveni je putnik koji živi za avanturu. Govorit će nam o svojim zgodama i nezgodama u Nikaragvi, zemlji koju malo tko pozna, ali koju bi svi željeli upoznati.

Vedran Buble je možda najpoznatiji po svojim putopisima iz Južne Amerike i jugoistočne Azije, ali spomenut ćemo da se okušao i u kratkim formama te je njegova kratka priča pod naslovom “Crvotočina” završila u finalu Europskog festivala kratke priče 2016. godine. Druga njegova kratka priča, “It smells like Christmas”, izabrana je za objavu u zbirci “Iskopane priče 2”, koju je kao urednik priredio Zoran Antičević.

Najveći broj Bublinih putopisa objavljen je na portalu Index, pod naslovom “Azijski šund”. Ovaj putopisni serijal sadrži zapise s Filipina, odnosno iz Vijetnama, Malezije, Kambodže, Indije…

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb