Mnogi Drugi #freegig | 17/04/19 VIB

U travanjskom izdanju #freegiga, u srijedu 17. travnja na besplatan koncert pozivaju vas Mnogi Drugi sa arsenalom akustičnih i električnih gitara, melodičnim vokalom i super dinamičnom ritam sekcijom, sve skupa popraćeno ‘haustorovskom’ brass sekcijom.

SRIJEDA 17.04.2019. #freegig: MNOGI DRUGI @VIB I Vrata 20:00 h I Koncert 22:00 h I Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/327277057923277/

Mnogi Drugi autorski je sedmeročlani bend iz Zagreba koji svira mješavinu svega, a taj žanr nazivaju ctrl_alt_rock_pop_del. Osnovani 2013., a konačno formirani u magičnu sedmorku 2015. godine, Mnogi Drugi odsvirali su preko 80 koncerata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, nastupali su na INmusicu, bili predgrupa Manu Chao na Španciru, ušli u finale banjalučkog Demofesta, objavili „Prvi“ album za izdavačku kuću Croatia Records i snimili 7 pomaknutih spotova te dokumentarni film „Dok nas glazba ne rastavi“.

Vođeni motom „Ozbiljni u svojoj neozbiljnosti“, pjesme pune glazbenim minijaturama i naoko jednostavnim tekstovima koje svakim novim slušanjem dublje povlače u pomaknuti svijet Mnogih Drugih. Ljubav prema vodi, prirodi, nestalnosti te smislene uzaludnosti i ljubavi česti su lajtmotivi koji se provlače kroz pjesme i spotove; simbolika je izuzetno bitna Mnogim Drugima te je koriste često, ustrajno i simbolično.

Uz čvrstu ritam sekciju koju predvodi Mirko Burazer, a nestašno slijedi Filip Kovačević, kostur nose mandolina i melodiozne akustične i električne gitare Ante Jelinčića i Martina Zlopaše. Dubokim basom sliku ovog benda boji Martin Mandir, dok brass sekcija koju čine Ivan Perković i Roko Vidaković pomiče postavljene granice i ubrizgava injekciju plesa i euforije, a ponekad mistike I melankolije.

Članovi:
Martin Mandir – vokal
Ante Jelinčić – gitara, mandolina, vokal
Martin Zlopaša – gitara, vokal
Filip Kovačević – bass
Mirko Burazer – bubnjevi
Ivan Perković – truba, udaraljke
Roko Vidaković – trombon

Linkovi:
facebook: https://www.facebook.com/Mnogi.Drugi.music
youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCageZWeG43B3oTTncffuiQ
bandcamp: https://mnogidrugi.bandcamp.com/
instagram: https://www.instagram.com/mnogidrugi/

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
Vintage Industrial Bar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb