Kryn & Pale Origins | 04/12/19 VIB

Ovu srijedu 4. prosinca ne propusti prosinačku metal poslasticu uz odlične Krynovce, riječke miljenike ZG publike, koji se vraćaju u Vintage Industrial, a u paketu s njima domaće boje zatrest će Pale Origins.

SRIJEDA 04.12.2019. | Regular John booking presents: KRYN & Pale Origins @VIB | Vrata 20:00 h | Koncert 21:30 h | Karte 40/55kn | Prodaja Prodaja VIB / Grif / DOS / Entrio

FB: https://www.facebook.com/events/401879250472754/

Kryn su najznačajniji hrvatski modern metalci s velikom količinom obožavatelja kako u Lijepoj Našoj, tako i u regiji. Cijela priča započela je u Rijeci 2004. godine kad se bend zvao Downfall, a od 2008. zovu se Kryn. Njihov album „Scars Remind me“ naišao je na odlične kritike i kod publike i kod struke, a ovo će im biti drugo pojavljivanje u Vintage Industrialu, nakon višegodišnje pauze nastupanja u Zagrebu.

Članovi:
Karlo Horvat (Vocals)
Marko Vladilo (Bass guitar)
Rade Malobabić (Lead Guitar)
Dušan Kranjc (Drums)

facebook.com/krynofficial/
BC: https://kryn.bandcamp.com/

***************************************

Pale Origins je moderni peteročlani metal bend koji je krajem 2016. Izbacio prvi EP ‘Embers’ kojeg su promovirali nastupima u Hrvatskoj. Dok su tijekom 2017. i 2018. godine odsvirali dvije turneje u preko 8 zemalja jugoistočnog bloka Europe. Determinirani da premoste svaku prepreku koja ih vodi prema cilju sa čeličnom voljom, a taj cilj jest – predstavljati svoju viziju modernog metala širem broju ljudi.

Članovi:
Ivan Jovicic – Vokal
Dario Hustic – Gitara/vokal
Josip Pilipic – Gitara
Adrian jug – Bas gitara
Sven Adanic – Bubanj

facebook.com/PaleOrigins/
BC: paleorigins.bandcamp.com

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb