GIN Garden of Good & Evil: Lu Jakelić Trio | 16/08/19 VIB

U petak 16. kolovoza čeka vas prava poslastica uz akcijsku ponudu ginova, tonika i ostalih uljepšavaća raznih osvježavajućih kombinacija za ovo ljeto. Skupi ekipu i osiguraj svoje mjesto u Ljetnom vrtu Savske 160.

Za koncertni dio pobrinut će se trio divne Lu Jakelić, koja se nakon velikih TV showova, ozbiljno otisunula u glazbene vode. Ovog puta uz neke njene autorske stvari, vodi vas na glazbeno putovanje najpoznatijim soul & r’n’b hitovima.

PETAK 16.08.2019. | GIN Garden of Good & Evil: Lu Jakelić Trio @VIB Garden | Start: 20:00 h | Upad: FREE

FB: https://www.facebook.com/events/2338281519722713/

!NO YARD IS BETTER THAN GINYARD!

Beefeater 0,03 + tonic 0,10 => 20kn
Beeffeater Pink 0,03 + Inka tonic 0,25l => 30kn
Hendrick’s 0,03 + Thomas Henry tonic 0,25l => 35kn
Opihr Oriental Spiced 0,03 + Thomas Henry ginger 0,25l => 40kn

Gibson’s London Dry 16kn
Beefeater London Dry 18kn
Beefeater Pink 18kn
Bombay Sapphire 20kn
Hendrick’s 20kn
Opihr Oriental Spiced 25kn
Bluecoat American Craft 30kn
Thomas Dakin 30kn
Monkey 47 35kn

Lu Jakelić mlada je hrvatska glazbenica čija popularnost naglo raste nakon uspješnih interpretacija autorskih pjesama, te obrada stranih i domaćih autora. Mnogi glazbeni znalci Lu svrstavaju u generaciju uspješnih novih glazbenika „s aurom posebnog nastupa“, iako joj pridodaju i epitet zasad „najveće tajne hrvatske glazbene scene“.

Uz pjevanje, piše autorsku glazbu na hrvatskom i engleskom jeziku, svira klavir i gitaru, glumila je, plesala i pjevala u zagrebačkom kazalištu Komedija te unutar škole Husar&Tomčić u mjuziklima i autorskim produkcijama. Povremeni je član akustičnog blues tria „Hard To Thrill“, a pisala je partiture za mjuzikle, kao i za glazbene zagrebačke festivale.

Dio je posljednjeg uspješnog projekta HRT-a, popularne glazbene emisije „A strana“. Njena obrada klasika Đanija Maršana, „Prozor prema zalazu“, među najpopularnijim je klipovima s preko 130 000 slušanja i 200 komentara. Dvije autorske pjesme objavljene LIVE na YouTubeu (Fragilna, Ljudi od dima) rado su tražene na svirkama uživo. Bila je i dio povratničkog koncerta renomiranog rap dua TRAM11 u Domu Sportova ispred 10 000 ljudi.

U dosadašnjem radu, Lu je imala čast raditi s još nekolicinom vrijednih hrvatskih glazbenih imena; od Damira Kedže, Ivane Kindl, Ervina Baučića, grupe Detour, Filipa Dizdara, Tamare Obrovac, Tonija Cetinskog, Lane Jurčević, sestara Husar, Martinom Tomčić, gitarista Zvonimira Radišića i Ivana Pešuta, pijanista Saše Miočića…

-> FB: https://www.facebook.com/lujakelicofficial/
-> YT: https://www.youtube.com/lujakelic
-> IG: https://www.instagram.com/lujakelic/

Lu trenutno završava debitantski kantautorski album simboličnog naziva “Sve o čemu sam šutjela” koji će do kraja ove godine biti objavljen u izdanju Croatia Recordsa. Njezina nježna, često i sanjiva vokalna interpretacija širokog raspona odvest će vas u još neistražena područja hrvatske kantautorske scene, ali i njezinog životnog iskustva jer je upravo glazba odraz iskrenih emocija i promišljanja ove mlade umjetnice.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=4j7QUJ2Oa-0

Ljeto je pred vratima, dobro raspoloženje je u zraku i sve je spremno za boravak na otvorenom. Bilo da je to slobodnim vikendima, jutarnjim ili pak poslijepodnevnim satima kada jednostavno želimo opustiti sve moždane vijuge nakon posla, fakulteta, škole ili kakvih drugih važnih obaveza, čovjeku treba mir i opuštanje kako bi napunili baterije.

No ako ste osuđeni na život u metropoli ljeti ni to nije smak svijeta jer ljetni vrt Vintage Industrial Bara očekuje raznovrstan program i četvrtu godinu zaredom, u periodu od 3. lipnja pa sve do listopada. Za početak vrijedi istaknuti kako vas razne novosti čekaju i ove sezone uz dakako još bogatiji program koji je besplatan.

#ljetousavskoj #ljetouvrtu #ljetonaterasi #vintageindustrial #savskacesta160 #summergarden

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb