Garden Gurus: Ervin Baučić & Branko Bogunović Pif – 9.6.2018. Vintage Industrial

U subotu 9. lipnja vas pozivamo da zasjednete u naš Ljetni vrt i uživate u izvedbi dvojice vrhunskih majstora – opernog-rock pjevača i glumca Ervina Baučića i virtuoza na gitari Branka Bogunovića Pifa. Upad se ne naplaćuje!

Zavalite se u neki od naših kutaka Ljetnog vrta, osvježite se hladnim eliksirom i slušajte ovaj savršeni spoj vokala i gitare.

SUBOTA 9.6.2018 | ERVIN BAUČIĆ & BRANKO BOGUNOVIĆ PIF @Vintage Industrial Bar | Start 20:00 | Upad: FREE

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/198139450833577/

Operni, ali prije svega rock pjevač i glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedba u zadnjih +20 godina. Jednom prilikom izjavio je: “Glazba je moja prva ljubav, posebno rock ‘70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.”

U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Šišmiš’, ‘Briljantin’, ‘Aida’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’… Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, a vlasnik je brojnih nagrada.

Branko Bogunović Pif je odličan gitarist, koji je bio član nekih od vječnih hrvatskih rock bendova – Animatori, Drugi Način i Plava Trava Zaborava, a zadnjih godina nastupa kao solist sa gitarističkim recitalom Crossover Guitar te svira kao prateća gitari legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba zaboraviti da je i aktivan kao slikar, a u mlađim danima je radio kao crtač u Zagreb Filmu.

#ljetousavskoj #ljetouvrtu #ljetonaterasi #vintageindustrial#savskacesta160#ljetnivrt #summergarden #koncerti #standup #projekcije#kvizovi #coffee

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb