DJ Mario Kovač: Zima, zima! E, pa štale! | 30/11/19 VIB

Ne propusti povratak DJ maga Kovača u koncertni prostor Vintage Industriala!! Isprati studeni, uprati prosinac! Osiguraj sebi i svojim bližnjima besplatno čišćenje od krivih poriva, problema, loših odluka i sumnjivih ideja, uz glazbenu francusku metodu liječenja koju zagovara dr. DJ Mario Kovač koji pak glazbenu francusku salatu miksa do samog jutra. Vidimo se u subotu 30. listopada. Upad je FREE!

SUBOTA 30.11.2019. | DJ Mario Kovač: Zima, zima! E, pa štale! @ VIB | Vrata 20:00 | Start 22:00 | Upad FREE

FB: https://www.facebook.com/events/548446872634422/

Najluđi party u gradu definitino je u VIB-u u subotu 30.11. uz gospodina Kovača, koji vam garantira opet nenormalno dobar party kao i nekoliko posljednjih s rasplesanim klubom do fajrunta.

Mario DJ, od milja Kovač, music meister, naš disco jockey, onaj koji žari i pali, glumac, redatelj, doktor teatrologije i dramaturgije, pobrinut će isporučiti amneziju!

Kovač je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije.

Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila i to do 5:00 sati ujutro.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb