Čuvari plaže: Ljetno Kino – 9.2.2018. Vintage Industrial

Ljeto stiže na jedan dan u Vintage Industrial, a nagovjesnik je ‘Ljetno Kino’ koje će vas utopliti u posebnom ljetnom ambijentu Vintage Industriala, a koji će pak u petak 9. veljače biti obojan u najveselije godišnje doba.

PETAK 9.2.2018 | Čuvari plaže u zimskom periodu: Ljetno Kino @Vintage Industrial Forbidden Beach Party| Start: 20:00 h I Početak programa 22:00 h I Koncert: 23:30 h I DJ party do 5 ujutro I Karte: 10 kn (studenti) / 20 kn

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/528808404159241/

Ukulele, klarinet, bubanj i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Dok traje zima mi idemo na Ljetno kino!

Ljetno Kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Trojac koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrial Baru u petak, 9. veljače. Prije i nakon koncerta DJ Frajmana možete ‘žicat’ onu stvar koju niste čuli od prošlog vikenda…I tako sve do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina u Vintage Industrialu je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb